måndag 4 januari 2010

GetJar

Äger du inte en sån där telefon med en förinlagd genväg till en programbutik som svämmar över av småapplikationer, vilka gör dig till festens mittpunkt?

Förmodligen inte, de allra flesta svenskar gör inte det. Oavsett vad reklamfilmerna för Android- eller Apples mobiler försöker påstå.

Det finns ändå massor med saker att pumpa in i din telefon och mjukvarublinga den med. Har du en s k smartphone (Windowstelefon, en Nokiamodell som oftast börjar med E eller N, SonyEricsson P1/G900, etc...) så är möjligheterna mycket, för att inte säga extremt stora. Men även feature phones (telefoner med mer "låsta" operativsystem) har oftast stöd åtminstone för enklare Javaprogram.

Sidor där du kan hitta spel och nyttoapplikationer svämmer fullkomligt över nätet idag. Vi på MBC vill framförallt tipsa om vår egen favorit: GetJar. Här kan du hitta i stort sett allt du kan tänkas behöva eller vilja ha till din mobil.

Klicka på länken här ovan och avsätt kanske någon timme för att bläddra igenom hundratals sidor...

Vill du inte riskera att lockas av applikationer din telefon ändå inte stöder, börja med att kika högst upp i högra hörnet på sidan. Där kan du mata in vilken telefon du har - och låta GetJar sortera bort allt som är irrelevant för dig. Du kommer, nästan oavsett vilken modell du väljer bland åtminstone någorlunda moderna mobiler, ha minst 1000 nya program att välja på. Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar